Σφαιρόπουλος και Ομπράντοβιτς λίγο πριν από το τζάμπολ! (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος και Ομπράντοβιτς λίγο πριν από το τζάμπολ! (vid)
Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησαν λίγο πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού στο επίσημο κανάλι της EuroLeague στο youtube και και κατέθεσαν τις τελευταίες τους σκέψεις...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά ότι «η Φενέρ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Παίζουν μπροστά στους οπαδούς τους, η πλειοψηφία των φιλάθλων θα είναι μαζί τους. Αυτό είναι το τρίτο σερί Final 4 τους και θεωρώ πως είναι το φαβορί, όμως εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας και θα παλέψουμε» και συνέχισε:

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, αν ο Πρίντεζης αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21+).

«Είναι πολύ καλό για το club που έχουμε χημεία, καλή ατμόσφαιρα και συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, όμως έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν από αυτά τα παιχνίδια. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν παίκτη της Φενέρ. Παίζουν 7-8 παίκτες που έχουν τον δικό τους ρόλο και μπορούν να σε σκοτώσουν».

Από τη πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι «ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν τον τρόπο να βρίσκονται πάντα στα Final 4. Ξέρουν πως να παίξουν στα Final 4, έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Έχουν ποιότητα, χαρακτήρα και όλα τα συστατικά για μία πολύ καλή ομάδα» και κατέληξε:

«Δεν είναι μόνο δύο παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, ο κόουτς Σφαιρόπουλος χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες. Το έχουν κάνει πολλές φορές στη Regular Season, χάνουν και μετά επιστρέφουν στο ματς. Αυτό γίνεται γιατί χρησιμοποιούνται νεαροί παίκτες, που παλεύουν πολύ, μέχρι να αναλάβουν οι ηγέτες. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ και να παίξουμε τον τελικό, δεν ήταν εύκολο».