Αλεξανδρής: «Νίκησε δίκαια ο Φάρος» (pic)

Αλεξανδρής: «Νίκησε δίκαια ο Φάρος» (pic)

bet365

Την αυτοκριτική του έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μετά την ήττα από του Ηρακλή από τον Φάρο (70-79), και παραδέχθηκε την υπεροχή του αντιπάλου.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου (70-79) στον πρώτο τελικό της Α2 και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής πήρε θέση για το ματς, μέσω facebook.

Ο προπονητής του «Γηραιού» έγραψε αναλυτικά: «Η αυτοκριτική μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα. Ο Φάρος ήταν καλύτερος σήμερα και κέρδισε δίκαια. Ο τραυματισμός του Τότσιου από το ζέσταμα άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα γιατί μας βρήκε απροετοίμαστους για κάτι τέτοιο, μας δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι… καθώς γυρίσαμε τέσσερις φορές διψήφιες διαφορές. Στα τελευταία λεπτά όμως ήμασταν άστοχοι. Βέβαια μέτρησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών του Φάρου.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα από την αρχή της χρονιάς αλλά και για το κόσμο μας. Αυτό που ζήσαμε σήμερα μας έκανε να νιώσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι και ότι υπάρχει μέλλον για το μπάσκετ του Ηρακλή!».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα