Παπανικολάου: «Να κάνουμε κάτι μεγάλο»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Να κάνουμε κάτι μεγάλο»
Ο Κώστας Παπανικολάου υπενθύμισε πως ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις άλλη ευκαιρία να παίξεις σε τελικό κι έδωσε το σύνθημα ενόψει Φενέρμπαχτσε.

«Μένει ένα παιχνίδι. Είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε εδώ και 10 μήνες. Έχουμε μία σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε ξανά κάτι μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά απ' τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε την καρδιά μας, να αφήσουμε στο παρκέ ο, τι έχουμε.

Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις άλλη ευκαιρία να παίξεις στον τελικό. Έχουμε πίστη και χαρακτήρα. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, έχουμε ρόλους. Είμαστε οικογένεια εντός κι εκτός παρκέ. Όλοι νοιάζονται για τον διπλανό τους. Νομίζω πως η χημεία είναι το μεγάλο μας μυστικό. Το έχουμε χτίσει αυτό όσοι είμαστε εδώ, αλλά και όσοι πέρασαν από την ομάδα. Ο Σλούκας, ο Άντιτς, ο Χάινς, ο Χάντερ έπαιζαν στον Ολυμπιακό κι έχουμε ακόμη εξαιρετικές σχέσεις. Χαιρόμαστε όταν τους βλέπουμε, αλλά στο παρκέ πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους νικάμε» εξήγησε ο διεθνής φόργουορντ.