Η Ρουμανία θέλει να εκδώσει τον Καντέρ στην Τουρκία! (pic)

Η Ρουμανία θέλει να εκδώσει τον Καντέρ στην Τουρκία! (pic)

Νίκος Καρφής
Η Ρουμανία θέλει να εκδώσει τον Καντέρ στην Τουρκία! (pic)

bet365

Μετά την είδηση πως ο Ενές Καντέρ κρατείται σε αεροδρόμιο στην Ρουμανία, η κυβέρνηση της Τουρκίας αποφάσισε να «κλειδώσει» τον λογαριασμό του στο twitter, ενώ υπάρχουν φήμες πως οι Ρουμάνοι θέλουν να τον εκδώσουν στους Τούρκους.

Ο Ενές Καντέρ αποκάλυψε με video πως δεν μπορεί να φύγει από την Ρουμανία και κατηγόρησε τον Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον «Χίτλερ», καθώς η κυβέρνηση της Τουρκίας, του ακύρωσε το διαβατήριο.

Πλέον η κυβέρνηση της χώρας έκανε και άλλη μια ενέργεια, αφού αποφάσισε να του «κλειδώσει» τον λογαριασμό στο twitter, ενώ οι Ρουμάνοι φαίνεται πως θέλουν να τον εκδώσουν στους Τούρκους.

Όποιος βρίσκεται στην Τουρκία δεν έχει την δυνατότητα να δει τις δημοσιεύσεις του Καντέρ στο twitter, αφού του εμφανίζεται το μήνυμα πως ο λογαριασμός «παρακρατείται».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι σχέσεις που του προσάπτουν οι Τούρκοι με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον άνθρωπο που κατηγορείται πως οργάνωσε την απόπειρα πραξικοπήματος στη χώρα τον Ιούλιο του 2016, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τον παίκτη των Θάντερ.

 

NBA Τελευταία Νέα