«Αυτό που έχει ο Ολυμπιακός δεν το βρίσκεις, όσα εκατομμύρια και να έχεις» (vid)

«Αυτό που έχει ο Ολυμπιακός δεν το βρίσκεις, όσα εκατομμύρια και να έχεις» (vid)
Για το καλό και οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό μίλησαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι δήλωσαν «πάμε για να το πάρουμε»!

Εμφανώς χαρούμενοι, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Final 4.

Οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων» υποστήριξαν πως άλλαξαν θέσεις για το γούρι, δήλωσαν «πάμε για να το πάρουμε» και τόνισαν πως αυτό που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, δεν το βρίσκεις όσα εκατομμύρια και να έχεις.

Αναλυτικά:

«Αγωνία μεγάλη, αναλύσεις λαθών που έγιναν από όλους. Είχαμε πίστη πως θα κερδίζαμε, παρά την αγωνία μας. Είναι μοναδικές στιγμές, κάθε στιγμή είναι διαφορετική.

Στο τέλος ανέλαβαν οι γνωστοί, αλλά αν δεν ήταν όλοι μαζί να συνεισφέρουν, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου αλλάξαμε θέσεις για το γούρι.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα και οικογένεια και αυτό είναι ένα από τα βασικά μυστικά. Είναι όλοι για έναν και ένας για όλους. Υπάρχει πίστη και φλόγα για διάκριση. Είναι όλοι μαζί το ίδιο διψασμένοι. Αυτό δεν το βρίσκεις, όσα εκατομμύρια μπάτζετ και να έχεις.

Όλοι πια σέβονται τον Ολυμπιακό και τον θαυμάζουν και αυτό μας κάνει χαρούμενους.

Με εξαίρεση την περσινή χρονιά, είμαστε στην κορυφή ή γύρω από αυτήν. Δεν χορταίνουμε να ζούμε τέτοιες στιγμές.

Πάμε να το πάρουμε! Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά από αύριο έχει πάλι προπόνηση για τον τελικό. Αυτή η συγκέντρωση υπάρχει όλη την χρονιά. Είναι ακόμα μεγαλύτερη η επιτυχία μας φέτος, γιατί φτάσαμε τελικό στην πιο δύσκολη Euroleague όλων των εποχών. Δεν είχαμε καν δικό μας αεροπλάνο. Οι άλλοι τρεις είχαν δικά τους».