Υπόκλιση του ξένου Τύπου στον Ολυμπιακό! (pics)

Gazzetta team
Υπόκλιση του ξένου Τύπου στον Ολυμπιακό! (pics)
Διεθνή μέσα ενημέρωσης... υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό για την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό του Final 4.

Με σχόλια όπως: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται», «νοκ άουτ η ΤΣΣΚΑ», «ακόμα ένα θαύμα του Σπανούλη», «η Ευρώπη αναζητά νέο κυρίαρχο» και «η... κατάρα του Ολυμπιακού», τα ξένα μέσα ενημέρωσης αποθέωσαν τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη, για την πρόκριση των Πειραιωτών στον τελικό του Final 4.

Αναλυτικά:

Fanatik (Τουρκία): «Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμετρήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη. Η τελευταία περίοδος ήταν μία πολύ συναρπαστική μάχη, στην οποία ο Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με σκορ 82-78, με συνέπεια να γίνει ο πρώτος φιναλίστ».

Sports.ru (Ρωσία): «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε και πάλι από την κατάρα του Ολυμπιακού. Λυπηρό τέλος, όπως πάντα απέναντι στους Έλληνες».

Mozzart Sport (Σερβία): «Η Ευρώπη αναζητά νέο κυρίαρχο. Ο Τέο οδηγούσε σε νέο τελικό, αλλά στο τέλος έτρεμε το χέρι του. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο τέλος και άξια παλεύει για το τρόπαιο».

AS (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε ως ο χειρότερος εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε για τον τελικό. Οι Ρώσοι έχασαν τα τέσσερα τελευταία Final-4 στα οποία αντιμετώπισαν την ελληνική ομάδα».

Marca (Ισπανία): «Ο Σπανούλης εκθρόνισε την ΤΣΣΚΑ και έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ο Έλληνας υπέγραψε ακόμα ένα θαύμα, το οποίο θα μείνει στην ιστορία».

La Republica (Ιταλία): «Ιστορική η οριστική επιστροφή για τον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι νοκ άουτ».

L' Equipe (Γαλλία): «Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το ματς με την ΤΣΣΚΑ και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός γύρισε στο τέλος το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ, σε μία μονομαχία με απίστευτη ένταση».

Krepsinis (Λιθουανία): «Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Φανταστικός στην τελευταία περίοδο, ο Βασίλης Σπανούλης κατέστρεψε την ΤΣΣΚΑ και την ανάγκασε να παραδοθεί στον ημιτελικό».