Ο Όστιν ψάχνει 2η ευκαιρία μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Όστιν ψάχνει 2η ευκαιρία μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Όστιν ψάχνει 2η ευκαιρία μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση!

bet365

Φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος του ΝΒΑ για τον Μπράντον Όστιν, που μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση δοκιμάζεται στους 76ers.

Ο Μπράντον Όστιν ξεκίνησε προετοιμασία με τους 76ers αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί σε δύο κολέγια, το Providence και το Oregon.

Η προσπάθεια του Όστιν να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στο ΝΒΑ διευκολύνθηκε από μια μυστική απόφαση, που βγήκε τον Οκτώβρη και αφορά δύο παίκτες, τον Όστιν και άλλον έναν που δεν έχει κατονομαστεί, οι οποίοι έχει αντιμετωπίσει καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ή ενδοοικογενειακή βία.

Γυναίκες και στα 2 κολέγια έχουν κατηγορήσει τον Όστιν για σεξουαλική κακοποίηση και συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό στο Όρεγκον το 2014.

Ο παίκτης αρχικά διώχτηκε από την ομάδα μπάσκετ και έπειτα από το κολέγιο, αλλά ποτέ δεν καταδικάστηκε για το έγκλημα με την κοπέλα να κατηγορεί το πανεπιστήμιο για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Το περασμένο καλοκαίρι, και με τον Όστιν και πάλι να δοκιμάζεται και να αφήνει καλές εντυπώσεις και πάλι με τους 76ers, η λίγκα έστειλε μια ενημέρωση στις 30 ομάδες του ΝΒΑ στην οποία ενημέρωνε αν ήθελαν να υπογράψουν κάποιον από αυτούς τους παίκτες έπρεπε να ενημερώσουν και υπήρχε περίπτωση να έρθουν αντιμέτωπες με τιμωρίες αν τους επέλεγαν.

Έτσι καμία ομάδα από τον ΝΒΑ ή την D – League δεν τους υπέγραψε. Η ένωση των παικτών διαφώνησε κάθετα σε αυτό και μια μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει.

Τελικά αυτό που πέρασε ήταν ότι το πρωτάθλημα θα μπορούσε να απορρίψει οποιοδήποτε συμβόλαιο κατά την προτεινόμενη υπογραφή του, αλλά μόλις οι παίκτες υπέγραφαν δεν θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με περαιτέρω τιμωρίες για προηγούμενες καταγγελίες.

Γενικά στο ΝΒΑ η συζήτηση για τις τιμωρίες των παικτών που έχουν κατηγορηθεί είναι αρκετά ανοιχτή και φαίνεται ότι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα