Πιρς: «Οι Σέλτικς πρέπει να ανταλλάξουν το Νο.1»!

Πιρς: «Οι Σέλτικς πρέπει να ανταλλάξουν το Νο.1»!

Πιρς: «Οι Σέλτικς πρέπει να ανταλλάξουν το Νο.1»!

bet365

Οι Σέλτικς θα επιλέξουν πρώτοι το βράδυ της 22ης Ιουνίου στο Barclays Center ωστόσο ο Πολ Πιρς εξήγησε τους λόγους που πρέπει να ανταλλάξουν το Νο.1 του Draft.

Οι «Κέλτες» είχαν 25% πιθανότητα να πάρουν το πρώτο pick πριν από το draft lottery, αφού είχαν κάνει ανταλλαγή για μελλοντικά pics με τους τελευταίους Μπρούκλιν Νετς. Έτσι, λοιπόν, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, θα ανακοινώσει την πρώτη επιλογή στο Draft το βράδυ της 22ης Ιουνίου στο Barclays Center του Μπρούκλιν για λογαριασμό της Βοστόνης.

Από την πλευρά του, ο Πολ Πιρς προέτρεψε τους Σέλτικς να κάνουν ανταλλαγή: «Πρέπει να κάνουν trade αφού ο Μαρκέλ Φουλτζ δεν μπορεί να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην κορυφή! Οι Σέλτικς είναι μια ομάδα που σημειώνει 50 νίκες στη regular season κι έχει την ευκαιρία να επιλέξει στο Νο.1. Πρέπει να "χτίσει" πάνω σε αυτό το μομέντουμ. Αν μπορεί να αποκτήσει τον Πολ Τζορτζ, τον Τζίμι Μπάτλερ ή τον Γκόρντον Χέιγουορντ από τη Γιούτα, πρέπει να το κάνει».

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα