Πρίντεζης: «Κάποια παιχνίδια σου αλλάζουν την ζωή»! (vid)

Πρίντεζης: «Κάποια παιχνίδια σου αλλάζουν την ζωή»! (vid)

Νίκος Καρφής
Πρίντεζης: «Κάποια παιχνίδια σου αλλάζουν την ζωή»! (vid)
Ένα φοβερό video για χάρη του Γιώργου Πρίντεζη δημιούργησε η εταιρεία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται, στο οποίο γίνεται ειδική αναφορά στο περίφημο «πεταχτάρι», ενώ ο ίδιος αναφέρει πως το νικητήριο σουτ στον τελικό του 2012 του άλλαξε τη ζωή.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει κάνει γνωστό το «πεταχτάρι» σε όλη την Ευρώπη, μια κίνηση που έχει τελειοποιήσει.

Έτσι η εταιρεία αθλητικών ειδών με την οποία συνεργάζεται δημιούργησε ένα όμορφο video στο οποίο ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» μιλάει για την διάσημη κίνηση του, ενώ θυμάται την μεγάλη στιγμή του στο Final 4 του 2012 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

«Το πεταχτάρι είναι ένα είδος σουτ που μου αρέσει να επιχειρώ. Όταν ήμουν παιδί και έπιασα για πρώτη φορά την μπάλα μπάσκετ στα χέρια μου ένιωσα πως αγάπη για αυτό που πρόκειται να κάνω. Αγαπώ το μπάσκετ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους», τόνισε στην αρχή του video.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βασιλεία - Σιόν, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Βέβαια δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το νικητήριο καλάθι του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ το 2012: «Είναι κάποια ματς που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς, απλά πρέπει να πάρεις το σουτ. Ίσως δεν θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς ξανά σε αυτή τη θέση στην καριέρα σου, άρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς», αναφέρει ο υπαρχηγός των Πειραιωτών.

Δείτε το video εδώ