Συνεχίζουν με Τζέντρι οι Πέλικανς

Συνεχίζουν με Τζέντρι οι Πέλικανς

Gazzetta team
Συνεχίζουν με Τζέντρι οι Πέλικανς

bet365

Ο Άλβιν Τζέντρι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Νιου Όρλεανς Πέλικανς, κάτι που υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τομ Μπένσον.

«Υστερα από προσεκτική και λεπτομερής ανασκόπηση της χρονιάς, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για την ομάδα είναι η παραμονή του Ντελ Ντεμπς στη θέση του general manager και του Άλβιν Τζέντρι στη θέση του προπονητή» δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας, Μίκι Λούμις και συνέχισε:

«Θα συνεχίσουμε την αξιολόγηση σε σημαντικούς ρόλους μέσα στην ομάδα, είτε στο αγωνιστικό κομμάτι, είτε στο διοικητικό και θα λυθούν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αρσεναλ - Σάντερλαντ (21+).

Από τη πλευρά του ο ιδιοκτήτης των Πέλικανς, Τομ Μπένσον, είπε: «Οι στόχοι μας δεν έχουν αλλάξει και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να έχει μόνιμη παρουσία στα playoffs. Θα προχωράμε μπροστά θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα με τη συμμετοχή στα playoffs και την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τους οπαδούς μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα