Τρομερός ο Τόμας, στους Τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς (vids)

Gazzetta team
Τρομερός ο Τόμας, στους Τελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς (vids)

bet365

Ο Αϊζάια Τόμας (29π, 12ασ) κρατούσε τη μπαγκέτα, οι Ολίνικ (26π,5,4ασ) και Χόρφορντ (15π, 6ρ, 5ασ) ακολούθησαν και η ομάδα της Βοστώνης υπέταξε τους Γουίζαρντς με 115-105 στο 7ο παιχνίδι της σειράς, παίρνοντας το εισιτήριο για τους Τελικούς της Ανατολής.

Ευθύς εξαρχής οι «Κέλτες» έδειχναν σε καλύτερη κατάσταση και το φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό κάθε άλλο σημαίνει ότι το γήπεδο... έγερνε προς τη μεριά των Ουίζαρντς. Οι «μάγοι» έδιναν τα πάντα και με την απόδοση τους, προεξαρχόντων των Μπιλ (38π) και Πόρτερ (20π, 10ρ) έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο (55-53), με το σκορ να ανατρέπεται συνεχώς και το προβάδισμα να αλλάζει χέρια.

Όσο όμως η ομάδα της Ουάσιγκτον περίμενε τον Ουόλ να βάλει τέλος στην αστοχία του (1/8 τρίποντα σε όλο το ματς), τόσο οι γηπεδούχοι έβρισκαν νέους πρωταγωνιστές. Ειδικά ο Καναδός Ολίνικ στο τελευταίο 12λεπτο ήταν χάρμα οφθαλμών και με 3 τρίποντα ουσιαστικά «σκότωσε» τους φιλοξενούμενους, κάθε φορά που πίστευαν πως μπορούσαν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους έως το τελευταίο σουτ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Σ. – Γουέστ Μπρομ. (21+).

Κράουντερ και Σμαρτ έδωσαν και κέρδισαν πολλές μάχες, ανανεώνοντας τις επιθέσεις, ενώ η Ουάσιγκτον δεν απέφυγε τις βιαστικές επιθέσεις και τον εκνευρισμό που συνεπακόλουθα έφερε η αστοχία τους. Το τελευταίο 5λεπτο κύλησε με τα πάντα να έχουν κριθεί και την ομάδα της Βοστώνης να πανηγυρίζει έξαλλα την πρόκρισή της σε Τελικούς!

Τα δωδεκάλεπτα: 27-23, 53-55, 85-81, 115-105

Marcus Smart wants Game 7. pic.twitter.com/Gf62Cz5J4I

— Boston Celtics (@celtics) 16 Μαΐου 2017

 

NBA Τελευταία Νέα