Το... αιχμηρό status-απάντηση του Μυριούνη!

Gazzetta team
Το... αιχμηρό status-απάντηση του Μυριούνη!

bet365

Mε τον βαθμολογικό πίνακα που δείχνει την ομάδα του ψηλά και ένα... αιχμηρό στάτους στο facebook απάντησε ο κόουτς του Αγρινίου, Χρήστος Μυριούνης σε όσους αμφισβήτησαν τις επιλογές του στην αρχή της σεζόν.

Το γήπεδο και ο βαθμολογικός πίνακας είναι συνήθως ο... καθρέφτης της αλήθειας για την δουλειά ενός παίκτη ή ενός προπονητή. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Χρήστου Μυριούνη που... απάντησε με τον τρόπο του προς όλους όσοι τον αμφισβήτησαν στην αρχή της χρονιάς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι - Γουότφορντ (21+).

Ο κόουτς του ΑΟ Αγρινίου που ως παίκτης μεταξύ άλλων έχει να επιδείξει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1996 στο Παρίσι, παρουσίες σε 3 final four, συμμετοχή σε Ευρωμπάσκετ με την φανέλα της εθνικής Ελλάδος, αλλά και κοινή παρουσία σε ομάδες με συμπαίκτες μυθικά ονόματα όπως ο Γουίλκινς, ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Βράνκοβιτς, ο Βολκόφ, ο Πάσπαλι κι ο Αλβέρτης... ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αυτό έγινε μετά το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς για τους Αγρινιώτες και το προτελευταίο της σεζόν. Η νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά στην ουσία φέρνει τον ΑΟ αγκαλιά με την 4η θέση.

Επιτυχία πρώτου μεγέθους για μια ομάδα, που όχι μόνο εξασφάλισε... διά περιπάτου για 2η σεζόν την παραμονή της στην Β΄εθνική αλλά έκανε κι αξιοθαύμαστη πορεία. Επίτευγμα που φαντάζει ακόμη μεγαλύτερο αν σκεφτεί κανείς ότι το μπάτζετ δεν έχει καμία σχέση με άλλα ψηλά της κατηγορίας, ενώ παράλληλα η βάση του ρόστερ είναι παιδιά του νομού, αφού αυτή είναι και η πολιτική της διοίκησης συλλόγου που με πολύ κόπο αλλά και μεγάλη αγάπη... οδηγεί μαεστρικά το καράβι.

Όλα αυτά σε μια πόλη που σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται... μπασκετούπολη, αλλά τα τελευταία χρόνια μπήκε για τα καλά στον χάρτη. Η αμφισβήτηση που δέχτηκε στην αρχή της σεζόν ο Μυριούνης, όσο αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ σε καμία περίπτωση δεν τον πτόησε και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Έτσι κάνοντας... ταμείο μέσω facebook πόσταρε την βαθμολογία της Β΄εθνικής (μια αγωνιστική πριν το φινάλε) με το ανάλογο αιχμηρό σχόλιο!

 

Τελευταία Νέα