Ντ' Αντόνι για Χάρντεν: «Ένα ματς δεν διαγράφει μια ιστορική χρονιά»!

Ντ' Αντόνι για Χάρντεν: «Ένα ματς δεν διαγράφει μια ιστορική χρονιά»!

bet365

Ασπίδα υπεράσπισης για τον Τζέιμς Χάρντεν ύψωσε ο Μάικ Ντ' Αντόνι, λέγοντας πως δεν μπορεί να σβηστεί όλη του η φετινή πορεία, από ένα και μόνο κακό ματς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε στα... ρηχά στο ματς με τους Σπερς, με αποτέλεσμα οι Ρόκετς να αποκλειστούν από τους τελικούς της Δύσης, και το twitter... γλέντησε τον ηγέτη του Χιούστον.

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι, ωστόσο, θέλησε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, λέγοντας πως δεν γίνεται να διαγραφεί έτσι απλά μια εκπληκτική πορεία, μόνο και μόνο από ένα ματς που δεν πήγε καλά.

«Όλοι οι μεγάλοι παίκτες νομίζουν πως μπορούν να κάνουν τα πάντα.Ίσως χρειάζεται παραπάνω ξεκούραση που και που. Έχουμε συζητήσει γι' αυτό, αλλά αυτό είναι και το μεγαλείο του. Είναι δύσκολο. Στεναχωριέμαι για εκείνον, επειδή είχε μια απίστευτη σεζόν. Θέλω να πω, έζησε μια ιστορική χρονιά! Αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Θα το συζητήσουμε. Μπορώ να τον βοηθήσω. Η άμυνα θα γίνει καλύτερη. Θα τα βάλουμε κάτω και θα τα οργανώσουμε όλα. Ένα ματς δεν μπορεί να διαγράψει εννέα μήνες δουλειάς», είπε ο προπονητής των Ρόκετς.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αταλάντα – Μίλαν (21+).

 

NBA Τελευταία Νέα