Ένα basketball camp στην Αρχαία Ολυμπία «επιμένει» 13 χρόνια... στην κορυφή (vid)

Gazzetta team
Ένα basketball camp στην Αρχαία Ολυμπία «επιμένει» 13 χρόνια... στην κορυφή (vid)

bet365

Το αυθεντικό EUROHOOPS Olympia Basketball Camp επιστρέφει για 13η χρονιά στην Αρχαία Ολυμπία κι οι λόγοι παρουσίας του στην κορυφή είναι γνωστοί πια: Συνέπεια, αξιοπιστία, εξειδικευμένα προγράμματα, συνεργασίες με γνώστες του αντικειμένου, μεράκι και φυσικά εμπιστοσύνη του κόσμου.

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στην κορυφή κι είναι ακόμη πιο δύσκολο να διατηρηθείς σε αυτή. Το αυθεντικό EUROHOOPS Olympia Basketball Campέχει καταφέρει και τα δύο. Γι’ αυτό και φέτος (25 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, 2 Ιουλίου – 8 Ιουλίου και 9 Ιουλίου – 15 Ιουλίου) συμπληρώνει 13 χρόνια λειτουργίας.

Το όραμα του δημιουργού του Κώστα Μελέτη, τα 6 εξειδικευμένα προγράμματα, η συνεργασία με ανθρώπους όπως ο Θανάσης Κωνσταντώνης κι ο Γιώργος Σκόλιας και το μεράκι όλων να προσφέρουν στο άθλημα είναι απ’ τους βασικούς λόγους της επιτυχίας. Μαζί με την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια ο συνδυασμός αποδεικνύεται… άχαστος.

Είσαι έτοιμος να ζήσεις την εμπειρία των επιστημονικά στοχευμένων προγραμμάτων;

– Advanced Ball Handling & Shooting Skills 2017
– Advanced Playmaker Camp 2017
– Attack and Counter camp 2017
– Advanced Youth Development Skills camp – NEW
– Advanced Skills Improvement Camp – NEW
– Positioning & Decision making camp – NEW (Διπλή αξιολόγηση)

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει. Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (κατέβασέ τη κάνοντας κλικ εδώ) και μη χάνεις άλλο χρόνο!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972855533
E-mail επικοινωνίας: [email protected]

 

Τελευταία Νέα