Γαλατσόπουλος: «Να γεμίσουν με μικρά παιδιά τα γήπεδα της χώρας»

Gazzetta team
Γαλατσόπουλος: «Να γεμίσουν με μικρά παιδιά τα γήπεδα της χώρας»

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ θα διοργανώσει τουρνούα 3Χ3 σε όλη την Ελλάδα και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ευχήθηκε τα γήπεδα να πλημμυρίσουν με παιδιά που θα ευχαριστηθούν το μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ένας μήνας μας χωρίζει από την έναρξη των εφετινών τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία, με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πρώτος σταθμός για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, είναι οι Αχαρνές στις 10 & 11 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η Ελευσίνα στις 17 & 18 Ιουνίου, μετά το Γαλάτσι στις 24 & 25 του ίδιου μήνα, ενώ το… ταξίδι, θα ολοκληρωθεί στα Χανιά, στις 1 & 2 Ιουλίου.

Ο ΕΣΑΚΕ με μεγάλη χαρά είναι αρωγός στα τουρνουά «3on3 Streetball» με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία, επίσης, με την ΕΟΚ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Ο ΕΣΑΚΕ είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που «καλλιεργεί» την αγάπη για το μπάσκετ, τον αθλητισμό και παράλληλα στέλνει σπουδαία κοινωνικά μηνύματα.

Εύχομαι και την φετινή χρονιά η προσπάθεια του ΠΣΑΚ να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία. Πολλά μικρά παιδιά, νέοι και μεγαλύτεροι να πλημμυρίσουν τα γήπεδα των Αχαρνών, της Ελευσίνας, του Γαλατσίου και των Χανίων, στα οποία θα πραγματοποιηθεί το «3on3 Streetball» και να ευχαριστηθούν το μπάσκετ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (psak.gr)».

 

Τελευταία Νέα