«Σκούπα» στους Τζαζ και τελικούς οι Ουόριορς! (vids)

Gazzetta team
«Σκούπα» στους Τζαζ και τελικούς οι Ουόριορς! (vids)

bet365

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έβγαλαν για άλλη μια φορά τις... σκούπες, επικράτησαν εύκολα των Τζαζ στη Γιούτα με 95-121 και με σκορ 4-0 προκρίθηκαν στους Τελικούς της Δύσης, όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Σπερς - Ρόκετς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Τζαζ δεν ήταν κακοί φέτος. Λίγοι όμως περίμεναν πως, με το σκορ στο 3-0, το 4ο ματς, έστω και στη Γιούτα, θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Οι «πολεμιστές» από το Οκλαντ δεν διέψευσαν τις προσδοκίες των φίλων τους κι έχοντας σε τρομερή μέρα τους Στεφ Κάρι (30π με 4/10 τρίποντα, 7ασ), Ντρέιμοντ Γκριν με triple-double (17π, 10ρ, 11ασ, 2 κλ) και συμπαραστάτες τους Τόμπσον (21π) και Ντουράντ (18π, 6ρ, 5ασ), πήραν εύκολα τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τον Γκόρντον Χέιγουορθ, που τράβηξε το «κουπί» επιθετικά (25π), όμως η όποια αντίδρασή τους περιορίστηκε στα πρώτα λεπτά. Όταν οι «Big-4» των Ουόριορς πήραν μπρος, δεν σταμάτησαν ούτε για να... κοιτάξουν πίσω τους και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 17-39 υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τζαζ κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να οδηγηθούν στο τέλος του χάνοντας 52-60, ενώ ως το φινάλε της τρίτης είχαν καταφέρει να έρθουν ακόμα πιο κοντά (79-86 λίγο πριν το τέλος της).

Κάπου εκεί όμως μίλησε η εμπειρία και η θέληση των Ουόριορς, που επιθετικά πήραν φωτιά και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση με 95-121.

 

NBA Τελευταία Νέα