Ματαλών: «Αφιερωμένη η άνοδος στον πατέρα μου, που με βλέπει από ψηλά»

Ματαλών: «Αφιερωμένη η άνοδος στον πατέρα μου, που με βλέπει από ψηλά»

bet365

Σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο αφιέρωσε την άνοδο του Πανιωνίου στην Basket League ο Μάριος Ματαλών, μέσω του gazzetta.gr, ενώ αναφέρθηκε και στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και αποθέωσε τους συμπαίκτες του.

Στα «μεγάλα σαλόνια» του μπάσκετ βρίσκεται ξανά ο Πανιώνιος, με τους πανηγυρισμούς στο Κλειστό της Αρτάκης να μην σταματούν.

Οι οπαδοί έγιναν ένα... κουβάρι με τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας, μετά την επικράτηση επί του Δούκα (83-58), με τον Μάριο Ματαλών να έχει την τιμητική του.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ μπήκε στα... παπούτσια του τραυματία Σάκη Καρύδα, τον οποίο έβγαλε ασπροπρόσωπο κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση (13π., 4ρ., 5ασ., 1κλ.), ενώ σε κάθε καλάθι του, γυρνούσε πάντα στην κερκίδα κι έκανε νόημα στον κόσμο να πανηγυρίσει και να φωνάξει ακόμα πιο δυνατά.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Ματαλών αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα των «κυανέρυθρων», ενώ αποθέωσε και τους συμπαίκτες του.

«Η ομάδα είχε “χτιστεί” από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας για την άνοδο. Περάσαμε πολλά σκαμπανεβάσματα... Όλη την χρονιά είχαμε 15 ομάδες να μας κυνηγούν, γιατί ήμασταν συνέχεια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τον τελευταίο μήνα κάναμε μια ελαφριά “κοιλιά” και μας έφτασαν οι υπόλοιπες ομάδες», είπε αρχικά και συνέχισε: «Αλλά επειδή ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας κι επειδή αυτά τα αποδυτήρια που είχαμε φέτος ήταν απίστευτα, κάτι που δεν είχα ζήσει ξανά τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ, καταφέραμε και γυρίσαμε το κλίμα και την κατάσταση. Κερδίσαμε την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με 30 πόντους και χωρίς τον Σάκη (σ.σ Καρύδα) που ήταν το βασικό μας πλέι μέικερ, ο ηγέτης μας. Δεν υπάρχουν λόγια»!

Όσον αφορά την καταιγιστική εμφάνιση του Πανιωνίου κόντρα στον Δούκα, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως δεν περίμενε να εξελιχθούν τόσο ιδανικά τα πράγματα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, επειδή τις τελευταίες εβδομάδες δεν είχαμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Δεν περιμέναμε να κάνουμε τέτοια εμφάνιση! Αλλά, όπως σου είπα, επειδή τα αποδυτήρια ήταν εκπληκτικά, επειδή ήμασταν αγαπημένοι, ήμασταν σαν αδέρφια - είναι κλισέ αλλά έτσι ήταν - νομίζω στο ματς της χρονιάς κάναμε και το καλύτερό μας παιχνίδι».

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, υποστήριξε: «Η ατμόσφαιρα δεν υπήρχε! Πιστεύω δεν θα χάναμε ποτέ. Αν παίζαμε δέκα ημέρες με αυτόν τον κόσμο, θα κερδίζαμε και τις δέκα! Δεν θα χάναμε ποτέ».

Τέλος, συγκινημένος αφιέρωσε την άνοδο σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο: «Την άνοδο την αφιερώνω στον πατέρα μου. Και πιστεύω με βλέπει από εκεί ψηλά και είναι περήφανος για εμένα».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα