Με Ισραήλ και Μεγ. Βρετανία η Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου 2019!

Gazzetta team
Με Ισραήλ και Μεγ. Βρετανία η Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου 2019!

bet365

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του World Cup 2019, που θα γίνει στην Κίνα. Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία κι ακόμα μια ομάδα που θα προκύψει από τους αγώνες του Αυγούστου οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος.

Τους αντιπάλους της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 έμαθε η Εθνική Ελλάδος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά την κλήρωση που έγινε στην Γκουανγκζού της Κίνας, τοποθετήθηκε στον 8ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ, την Μεγάλη Βρετανία και ακόμα μια ομάδα που θα προκύψει από τις 13 χώρες που θα δώσουν αγώνες πρόκρισης τον Αύγουστο (02-17/08): Σλοβακία, Σουηδία, Βοσνία, Αρμενία, Αλβανία, Αυστρία, Ολλανδία, Κόσσοβο, ΠΓΔΜ, Εσθονία, Πορτογαλία, Βουλγαρία και Λευκορωσία.

Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής, υπάρχουν οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Κάθε ομάδα αντιμετωπίζει τις υπόλοιπες του ομίλου εντός κι εκτός έδρας σε έξι συνολικά ματς. Οι τρεις πρώτες να περνούν στην δεύτερη φάση των προκριματικών. Εκεί θα δημιουργηθούν τέσσερα νέα γκρουπ των έξι ομάδων, με τα αποτελέσματα να μεταφέρονται από τον πρώτο γύρο.Εκεί κάθε ομάδα θα δώσει ακόμη έξι ματς (δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τις ομάδες που συνάντησε στον πρώτο γύρο και προκρίθηκαν) και στο τέλος της διαδικασίας οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ περνούν στα τελικά, συνολικά δηλαδή δώδεκα από όλη την Ευρώπη.

Σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στην δεύτερη φάση των προκριματικών, μιας και ο όμιλος της «επίσημης αγαπημένης» είναι βατός, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τις τρεις ομάδες που θα προχωρήσουν από τον 7ο όμιλο, στον οποίο βρίσκονται οι Σερβία, Γεωργία, Γερμανία και μια ομάδα που θα περάσει από τις 13 προαναφερθείσες χώρες. Από εκεί θα περάσουν στην επόμενη φάση οι τρεις πρώτοι, ενώ αναμένεται... μάχη με την Σερβία για την πρωτιά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης των ομίλων θα γίνουν το Νοέμβριο του 2017, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο του 2018. Οι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης των ομίλων θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2018 και το Νοέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο του 2019.

Αναλυτικά οι Όμιλοι:

1ος Όμιλος: Ισπανία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Χ2
2ος Όμιλος: Λετονία, Τουρκία, Ουκρανία, Χ1
3ος Όμιλος: Λιθουανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Χ2
4ος Όμιλος: Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Χ1
5ος Όμιλος: Γαλλία, Ρωσία, Βέλγιο, Χ2
6ος Όμιλος: Τσεχία, Φινλανδία, Ισλανδία, Χ1
7ος Όμιλος: Σερβία, Γεωργία, Γερμανία, Χ2
8ος Όμιλος: Ελλάδα, Ισραήλ, Μ. Βρετανία, Χ1

 

Τελευταία Νέα