Βαρουξάκης: «Πανηγυρίζουν όσοι έλειπαν συστηματικά από το γήπεδο»!

Gazzetta team
Βαρουξάκης: «Πανηγυρίζουν όσοι έλειπαν συστηματικά από το γήπεδο»!

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ίων Βαρουξάκης αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Ιστορικού» στην Basket League, κάνοντας λόγο για συστηματική απουσία του κόσμου από το γήπεδο!

Η δήλωση του προέδρου του Πανιωνίου μετά τη νίκη επί του Δούκα και τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στην Α1.

«Σήμερα, στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος κατέκτησε το πρωτάθλημα αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League. Το αγωνιστικό αυτό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την σημαντικότατη οικονομική προσπάθεια που κατεβλήθη προς την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Δικαίως πανηγυρίζουν σύσσωμοι οι φίλοι της ομάδας, παρόντες στον τελευταίο αγώνα ο οποίος έκρινε και το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος, μετά από την συστηματική τους απουσία από το γήπεδο κατά την διάρκεια όλης την σεζόν, συνεπικουρούμενοι μάλιστα στους πανηγυρισμούς τους από όλους αυτούς που, όλο αυτό το διάστημα, ασκούσαν δριμεία και κακόβουλη κριτική.

Αφιερώνω την επιτυχία της ομάδας σε όλους όσους πίστεψαν σε εμάς και στάθηκαν δίπλα μας καθ' όλη την διάρκεια της μεγάλης αυτής προσπάθειας μας. Οψόμεθα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα