Ναβάρο: «Θέλω και τρίτη Euroleague με την Μπαρτσελόνα»

Ναβάρο: «Θέλω και τρίτη Euroleague με την Μπαρτσελόνα»

Ναβάρο: «Θέλω και τρίτη Euroleague με την Μπαρτσελόνα»
Η κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου είναι ο διακαής πόθος του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Τελευταία... επιθυμία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο πριν αποσυρθεί από τα παρκέ είναι η κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο «La Bomba», με συνέντευξή του στην «As», δήλωσε πως θέλει να φτάσει στην τρίτη Euroleague με την Μπαρτσελόνα, ενώ πρόσφατα υποστήριξε πως θέλει να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν - η οποία μάλλον θα είναι και η τελευταία του - στους «μπλαουγκράνα».

«Μια τρίτη Euroleague με την Μπαρτσελόνα», απάντησε στο τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να πετύχει και δεν έχει καταφέρει ακόμα. Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω ήδη δύο (σ.σ. 2003, 2010), αλλά θέλω μία τρίτη και ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό που είναι πιο κοντινό, βέβαια, Euroleague».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.