Ο Σπανούλης εξέθεσε 6 διαφορετικούς αμυντικούς της Εφές (vid)

Ο Σπανούλης εξέθεσε 6 διαφορετικούς αμυντικούς της Εφές (vid)
Ο Περάσοβιτς έριξε έξι διαφορετικούς αμυντικούς στο μαρκάρισμα του Σπανούλη στο Game 5 και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι έκανε απέναντι στον κάθε έναν ξεχωριστά.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σεβίλλη – Σοσιεδάδ, αν ο Γιόβετιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Βασίλης Σπανούλης χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν ο MVP της σειράς με την Αναντολού Εφές. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κουβάλησε την ομάδα και έδειξε τις γνωστές ηγετικές του ικανότητες.

Στο Game 5 το οποίο ουσιαστικά ήταν ένας τελικός, ο Λαρισαίος γκαρντ σκόραρε 22 πόντους, έδωσε 6 ασίστ και υπέπεσε σε 4 λάθη.

Το gazzetta.gr ανέλυσε την παρουσία του «Kill Bill» στο συγκεκριμένο παιχνίδι και παρατήρησε πως ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς χρησιμοποίησε έξι διαφορετικούς παίκτες πάνω του στην άμυνα.

Αυτό το νούμερο είναι εκπληκτικό ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως συνολικά η Εφές έπαιξε με 10 παίκτες εκ των οποίων οι 4 ήταν ψηλοί. Συνεπώς όποιος παίκτης της τουρκικής ομάδας αγωνίστηκε στην περιφέρεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να περιορίσει τον Σπανούλη.

ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ντόγκους Μπαλμπάι πήγε πάνω του. Στον αρχηγό της Εφές, ο Σπανούλης σκόραρε 5 πόντους. Μία φορά με pick 'n' roll (κακή αντίδραση του Ντάνστον) και μία με σουτ πίσω από τα 6.75 με σκριν μακριά από τη μπάλα.

Ακολούθησε ο Τόμας Ερτέλ στον οποίο ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ πέτυχε 3 πόντους σκοράροντας καλάθι και φάουλ.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ ήταν ο τρίτος παίκτης που πήγε στο μαρκάρισμά του. Ο Ουρουγουανός είδε τον Σπανούλη να σκοράρει ένα τρίποντο με σκριν μακριά από τη μπάλα.

Πριν τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο δοκίμασε την τύχη του και ο Μπράντον Πολ. Αυτός τα έκανε μαντάρα αφού ο αρχηγός του Ολυμπιακού τον έκανε πλάκα. Ο Σπανούλης με διαδοχικά pick 'n' roll του πήρε φάουλ (1/2β.), του ξαναπήρε φάουλ (1/2β.), και ακολούθησε ένα καλάθι σε ένας εναντίον ενός. Συνολικά 6 πόντοι στον Πολ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δοκίμασε ο Τσεντί Οσμάν. Ο Σπανούλης σκόραρε 2 πόντους με καλάθι και φάουλ, ωστόσο αστόχησε στη βολή.

Ο τελευταίος και καλύτερος ήταν ο Τάιλερ Χάνεϊκατ. Ο Αμερικανός πήγε πάνω του στο τέλος, δε δέχτηκε καλάθι, αλλά ήταν πια αργά για την Εφές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

ΠΟΝΤΟΙ

ΜΠΑΛΜΠΑΪ

5 (pick 'n' roll + 3π.)

ΕΡΤΕΛ

3 (καλάθι και φάουλ)

ΓΚΡΕΪΝΤΖΕΡ

3 (3π.)

ΠΟΛ

6 (2/4β. + 1on1)

ΟΣΜΑΝ

2 (2π.)

ΧΑΝΕΪΚΑΤ

0π.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΝΤΟΙ

3π. (3/3β. φάουλ του Κερκ + τεχνική ποινή)

22π.