Τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!
Η πιο απαιτητική Euroleague που έγινε ποτέ ολοκληρώνεται με την διεξαγωγή του Final 4 και ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος Θέλτα – Μαν. Γιουνάιτεντ αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ (21+).

Η χρονιά σταδιακά φτάνει στο τέλος της και η διοργάνωση της Euroleague ολοκληρώνεται με την διεξαγωγή του Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

Σε έναν μαραθώνιο αγώνων μέσα στην σεζόν οι 16 ομάδες της Euroleague έπρεπε να γνωρίσουν και να ανταποκριθούν στο νέο αυτό σύστημα διεξαγωγής που απαιτούσε πνευματική και σωματική ετοιμότητα καθ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Σίγουρα ιδιαίτερα σωματικά δεν ήταν εύκολο καθώς αρκετές ομάδες έπρεπε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσίασαν οι παίκτες τους και να βρούνε τον τρόπο να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Οι τραυματισμοί δεν άφησαν σχεδόν καμία ομάδα ανεπηρέαστη και οι συνεχείς υποχρεώσεις ανάγκασαν παίκτες και προπονητές να αλλάξουν τα πλάνα τους και όσα είχαν μάθει να κάνουν με το προηγούμενο σύστημα.

Χρόνος για να μπουν οι ομάδες χαλαρές δεν υπήρχε και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα τα «λάθη» στοίχιζαν ακριβά στις ομάδες.

Οι τέσσερις που κατάφεραν να κάνουν την καλύτερη πορεία απ' όλους τους άλλους και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final 4 ήταν η Φενέρμπαχτσε που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό σε 3 παιχνίδια, η ΤΣΣΚΑ που «σκούπισε» την Μπασκόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης που

χρειάστηκε ένα παραπάνω ματς για να κάμψη την αντίσταση της Νταρουσάφακα και ο Ολυμπιακός που χρειάστηκε 5 ματς για να αποκλείσει την σκληροτράχηλη Εφές του Περάσοβιτς.

Η φετινή διοργάνωση είχε από την αρχή στο πρόγραμμά της 30 παιχνίδια σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ενώ από τις ομάδες που συνέχισαν ο Ολυμπιακός, μαζί με την Εφές, έχουν δώσει μέχρι τώρα τα περισσότερα παιχνίδια στην διοργάνωση .

Συνολικά και αφήνοντας εκτός τα εγχώρια παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει 35 ματς, ενώ θα δώσουν σίγουρα ένα ακόμα, όπου με τον τρόπο αυτό γίνονται η ομάδα με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες είναι πιο καταπονημένες από ποτέ και η σωστή διαχείριση των παικτών θα παίξει το ρόλο της μέχρι το τέλος, όπου όλοι θα πρέπει να είναι φρέσκοι και σε καλή κατάσταση για να νικήσουν και να φτάσουν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην κούπα.