«Ο Τζάκσον έκανε τα πάντα για να ντροπιάσει τον Καρμέλο»

«Ο Τζάκσον έκανε τα πάντα για να ντροπιάσει τον Καρμέλο»

«Ο Τζάκσον έκανε τα πάντα για να ντροπιάσει τον Καρμέλο»

bet365

«Βέλη» κατά του Φιλ Τζάκσον εξαπέλυσε η Μισέλ Ρόμπερτς, λέγοντας πως ο πρόεδρος των Νικς έκανε ό,τι μπορούσε για να ντροπιάσει τον Καρμέλο Άντονι.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αναστατωμένη είναι ακόμα με τα λεγόμενα του Φιλ Τζάκσον για τον Καρμέλο Άντονι η Μισέλ Ρόμπερτς.

Η εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης παικτών του ΝΒΑ υποστήριξε πως ο πρόεδρος των Νικς προσπάθησε σκόπιμα να εκθέσει τον «Μέλο», καθώς υποστήριξε: «Νομίζω πως ο Φιλ προσπάθησε σκόπιμα να ντροπιάσει τον Καρμέλο για να φύγει από την πόλη».

Επίσης, από την στιγμή που οι παίκτες τιμωρούνται από την λίγκα, όταν ασκούν δημόσια κρητική στην εκάστοτε διοίκηση, η Ρόμπερτς πιστεύει πως το ΝΒΑ έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά, αφού δεν τιμώρησε ποτέ τον Τζάκσον για όσα έχει πει.

«Οι παίκτες κατανοούν ότι μπορούν να παραπονιούνται για την ομάδα τους στην ιδιωτική τους ζωή, καθώς δεν μπορούν να το κάνουν δημόσια, γιατί θα υποστούν κυρώσεις. Αυτό, όμως, θα πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα. Αν ο Φιλ λέει προσωπικά στον Μέλο πως το να είναι στην Νέα Υόρκη δεν κάνει καλό σε κανέναν, τότε είναι δικαίωμά του. Αλλά αυτά τα σχόλια έγιναν δημόσια κι είναι πολύ ενοχλητικό, γιατί ο Φιλ δεν του έδωσε το δικαίωμα να γίνει trade και πρέπει να το σεβαστεί αυτό. Οφείλει να αφήνει το παίκτη να παίρνει τις δικές του αποφάσεις», είπε η Ρόμπερτς.

 

NBA Τελευταία Νέα