Πάξον: «Θέλουμε του χρόνου Ρόντο και Μίροτιτς, θα μιλήσουμε με τον Ουέιντ»

Πάξον: «Θέλουμε του χρόνου Ρόντο και Μίροτιτς, θα μιλήσουμε με τον Ουέιντ»

Πάξον: «Θέλουμε του χρόνου Ρόντο και Μίροτιτς, θα μιλήσουμε με τον Ουέιντ»

bet365

Ο Τζον Πάξον από τη θέση του αντιπροέδρου των Μπουλς εξέφρασε την επιθυμία να κρατήσουν του Ραζόν Ρόντο και Νίκολα Μίροτιτς ενώ θα συζητήσουν με τον Ντουέιν Ουέιντ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Μπουλς, αλλά σύμφωνα με τον Τζον Πάξον, ο Ραζόν Ρόντο θα παραμείνει στο Σικάγο και την επόμενη σεζόν.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος (και παλιός σταρ) των «Ταύρων» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ρόντο και στις σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν.

Ο Πάξον ανέφερε πως, «τις επόμενες μέρες θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις, ωστόσο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει ο Ραζόν Ρόντο στους Μπουλς. Θα έχουμε πιο νέους παίκτες και γύρω τους χρειαζόμαστε καλούς βετεράνους παίκτες όπως αυτός. Αφήστε που όλοι οι νεαροί παίκτες μας τον λατρεύουν. Ο Ρόντο τους πρόσεχε, τους είχε υπό την επιτήρηση του, τους συμβούλευε και κυρίως τους παρέσερνε μαζί του για επιπλέον προπόνηση».

Να θυμίσουμε πως η φετινή χρονιά υπήρξε ταραχώδης αφού ο Ρόντο τιμωρήθηκε για ένα ματς αφού πέταξε πετσέτα σε βοηθό του Φρεντ Χόιμπεργκ, στη συνέχεια «έκραξε» τους Ουέιντ και Μπάτλερ.

Ο Τζον Πάξον αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του Ντουέιν Ουέιντ ο οποίος την επόμενη σεζόν έχει να λαμβάνει $23.8 τα οποία θεωρούνται πολλά... «ο Ντουέιν μας βοήθησε, αλλά ο τραυματισμός του μας πλήγωσε πραγματικά. Θα μιλήσουμε το μέλλον μαζί του».

Τέλος οι Μπουλς φαίνεται πως θέλουν ακόμη τον Νίκολα Μίροτιτς, «βλέπουμε σε αυτόν έναν 25άχρονο ψηλό που σουτάρει εκπληκτικά. Πρέπει να βελτιωθεί σε πτυχές του παιχνιδιού και ο ίδιος μας τόνισε πως θέλει να μείνει στο Σικάγο αφού η πόλη αρέσει και στην οικογένειά του».

 

NBA Τελευταία Νέα