Οι ημερομηνίες των playoffs και playouts στην Α2

Gazzetta team
Οι ημερομηνίες των playoffs και playouts στην Α2

bet365

Η regular season της Α2 ολοκληρώνεται το Σάββατο και οι ομάδες που θα βρεθούν στα playoffs και playouts, έμαθαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 βρίσκεται μια ανάσα πριν τα καθοριστικά playoffs που θα κρίνουν την άνοδο και τα playouts που θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στους υποψηφίους για τον υποβιβασμό.

Η πρώτη φάση των playoffs θα αρχίσει στις 10 Μαίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 του ίδιου μήνα. Εκεί θα βρεθούν οι ομάδες που τερμάτισαν από τη δεύτερη μέχρι την πέμπτη θέση. Ο δεύτερος της κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον πέμπτο και ο τρίτος τον τέταρτο, με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες. Οι ομάδες θα μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου σε αυτή τη φάση.

Οι νικητές των ζευγαριών θα περάσουν στην δεύτερη φάση, εκεί όπου όποιος καταφέρει και επικρατήσει θα πάρει την άνοδο για τη Basket League.

Όσον αφορά τα playout, θα πάρουν μέρος όσοι τερμάτισαν από την 11η μέχρι τη 14η θέση της κανονικής περιόδου. 0 11oς θα παίξει με τον 14ο και ο 12ος με τον 13ο. Οι δύο ομάδες που θα επικρατήσουν σε σειρά best of three θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Α’ Φάση Playoffs: Τετάρτη 10/5, Σάββατο 13/5, Τετάρτη 17/5
Β’ Φάση Playoffs: Σάββατο 20/5, Τετάρτη 24/5, Σάββατο 27/5
Playout: Τετάρτη 10/5, Σάββατο 13/5, Τετάρτη 17/5

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα