Μπλατ: «Σαν να παίζουμε ξανά στην EuroLeague»

Gazzetta team
Μπλατ: «Σαν να παίζουμε ξανά στην EuroLeague»

bet365

Η Νταρουσάφακα έμεινε εκτός Final 4 αφού το εμπόδιο της Ρεάλ στα playoffs αποδείχτηκε απροσπέλαστο ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση με τη Γαλατά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα playoffs την ύστατη ώρα αφού πανηγύρισε τη νίκη στην αναμέτρηση της 30ής αγωνιστικής με τον Ερυθρό Αστέρα όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα», λοιπόν, πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρ κι έτσι η Νταρουσάφακα στρέφεται στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας συγχρόνως στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει playoffs.

Αύριο (3/5, 20:00), μάλιστα, υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την τουρκική λίγκα και ο Μπλατ εξήγησε πως «πριν από λίγες εβδομάδες παίζαμε στην EuroLeague και τώρα επιστρέφουμε στο τουρκικό πρωτάθλημα. Θα είναι, όμως, σαν να παίζουμε ξανά στην EuroLeague αφού έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τη Γαλατά. Μια ομάδα που ανήκει σε αυτό το επίπεδο και, ταυτόχρονα, είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία και ανυπομονούμε για τα playoffs».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα