Μανωλόπουλος: «Μ' αρέσει οι παίκτες μου να έχουν σφυγμό, τους σέβομαι απόλυτα»!

ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ 90-78

Μανωλόπουλος: «Μ' αρέσει οι παίκτες μου να έχουν σφυγμό, τους σέβομαι απόλυτα»!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του πριν το ματς με το Ρέθυμνο και αναφέρθηκε στο μικρό επεισόδιο μεταξύ Ούκιτς και Ελονού.

Μανωλόπουλος: «Μ' αρέσει οι παίκτες μου να έχουν σφυγμό, τους σέβομαι απόλυτα»!

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του στη Συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό, το οποίο το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα, γιατί δεν έχουμε ρυθμό. Ούτε φιλικά δεν μπορέσαμε να βρούμε να παίξουμε. Και γι' αυτό σέβομαι πάρα πολύ τους παίκτες μου! Ήρθαν έτοιμοι να παίξουν. Ήταν συγκεντρωμένοι και τα έδωσαν όλα. Αυτό τους ζήτησα και πριν τον αγώνα: "να δώσετε ότι έχετε, την καρδιά σας το πάθος σας και την ψυχή σας"! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσον αφορά το ματς, κάναμε λάθη στις λεπτομέρειες και για να γίνουμε πιο ποιοτικοί στη συνέχεια, πρέπει να τις διορθώσουμε. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε και 3 ματς με τον Κολοσσό, έχει καλό ρυθμό και χημεία. Παίζει ένα μπάσκετ ιδιαίτερο. Ήμασταν προετοιμασμένοι και κάναμε αρκετά καλή δουλειά».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για το μικρό επεισόδιο μεταξύ Ούκιτς και Ελονού, τόνισε: «Αυτό το επεισόδιο τελείωσε εκείνη τη στιγμή. Με ενδιαφέρει οι παίκτες να έχουν σφυγμό, να έχουν νεύρα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτά πρέπει αν τελειώνουν εκεί. Ζήτησαν συγγνώμη και οι δύο και όλα έληξαν γρήγορα».

Για το αν πρόλαβε να δουλέψει τα νέα πράγματα που ήθελε με τους παίκτες του, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή, είπε: «Ισχύει αυτό, αλλά δεν έκανα όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Δεν ήταν εύκολο. Είναι τέλος της σεζόν και δεν είναι καθόλου εύκολο. Υπήρχε πίεση, τους βάλαμε και εμείς παραπάνω πιεση και γι' αυτό τους σέβομαι. Κάποια πράγματα τα δείξαμε, κάποια όχι. Αλλά όπως και να έχει, πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον πρόβλημα στη μέση του Ντίξον και κατά πόσο αυτό άλλαξε τα πλάνα του, υποστήριξε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ, κάνουν καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να το σεβαστώ όταν λέει ο παίκτης μου ότι είναι τραυματισμένος. Θέλω να τον προστατεύσω. Σίγουρα άλλαξαν τα σχέδια, από τη στιγμή που το Ρέθυμνο παίζει με πολλούς κοντούς. Τα παιδιά τον κάλυψαν. Δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ματς».

Best of internet