Οι ευχές της FIBA στον Λουίς Σκόλα (pic & vid)

Gazzetta team
Οι ευχές της FIBA στον Λουίς Σκόλα (pic & vid)

bet365

Ο Λουίς Σκόλα γιορτάζει τα 37α του γενέθλια και η FIBA δεν παρέλειψε να του στείλει τις ευχές της μέσα από τα social media.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αγωνίστηκε φέτος σε 36 παιχνίδια του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς πριν μείνει ελεύθερος στα τέλη του Φεβρουαρίου, έχοντας κατά μέσο όρο 5,1 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, ενώ στο σύνολο μέτρησε στο ΝΒΑ 743 ματς με 12 πόντους σε κάθε ματς και 6,7 ριμπάουντ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ιντερ - Νάπολι, αν ο Ικάρντι ανοίξει το σκορ (21+).

Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του ή αν θα ρίξει τους τίτλους τέλους, παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε 37 χρόνια ζωής.

Η FIBA δεν ξέχασε τον Λουίς Σκόλα, ο οποίος έχει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική της χώρας του, ασημένιο στο Παγκόσμιο της Ιντιανάπολις το 2002 και άλλα οκτώ μετάλλια (δύο χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα) σε Παναμερικανικούς Αγώνες.

Οι ευχές της FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα