Κράουντερ: «Αν δεν αντιμετωπίσεις στα ίσια τους Ουίζαρντς, έχεις τελειώσει»

Γιώργος Κούβαρης
Κράουντερ: «Αν δεν αντιμετωπίσεις στα ίσια τους Ουίζαρντς, έχεις τελειώσει»

bet365

Ο Τζάε Κράουντερ μίλησε για τη σειρά των Μπόστον Σέλτικς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και υπογράμμισε πόσο δύσκολη θα είναι η υπόθεση της πρόκρισης.

Αναμφισβήτητα, οι Μπόστον Σέλτικς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς αποτελούν δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τότεναμ - Αρσεναλ (21+).

Ο Τζάε Κράουντερ γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική των «Μάγων» της Ουάσινγκτον και όπως είπε χαρακτηριστικά «αν δεν αντιμετωπίσεις στα ίσια τους Ουίζαρντς, έχεις τελειώσει. Πρέπει να βγεις και να είσαι ανταγωνιστικός στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο γιατί οι παίκτες των Ουίζαρντς έτσι παίζουν»,

Μεταξύ άλλων, ο φόργουορντ των Σέλτικς δήλωσε επίσης: «Παίζουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες και πρέπει να το σεβαστούμε. Και εγώ τους σέβομαι ως αντίπαλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα