Πρίφτης: «Από το άγχος, δεν βλέπαμε μπροστά μας»!

Πρίφτης: «Από το άγχος, δεν βλέπαμε μπροστά μας»!

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο ψυχολογικό βάρος που είχε να κουβαλήσει η ομάδα του στην παράταση, ενώ για το τέλος της κανονικής διάρκειας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λανθασμένη διαχείριση κατοχών.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Δημήτρη, το παιδί που είναι σε δύσκολη κατάσταση από άποψη υγείας. Να επανέλθει σύντομα κοντά μας» και συνέχισε: «Έγινε ένα κλασικό ντέρμπι, κλειστό, με κακό μακρινό σουτ εκατέρωθεν. Πιστεύω ότι δικαιούμαστε τη νίκη. Στο τέλος διαχειριστήκαμε λάθος τις κατοχές. Ο τρόπος που τελείωσε η κανονική διάρκεια του αγώνα δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα για μας το οποίο διαχειριστήκαμε μέσα από την προσπάθεια στην άμυνα. Είναι απλά το 1-0. Πάμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε ο Άρης τα τελευταία 36 δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας και το +7, απάντησε: «Μπήκε ένα τετράποντο, μετά έγινε κακή διαχείριση που… συμβαίνει και δεν συμβαίνει. Για το τρίποντο του ΜακΦάντεν είναι μια δύσκολη φάση. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίζει επάνω του ο παίκτης μου. Στην παράταση, το άγχος μας ήταν τόσο μεγάλο, που… δεν βλέπεις μπροστά σου».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας στο τρίποντο και τη μη χρησιμοποίηση του Σκοτ, ανέφερε: «Και ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία είχε 0/20. Χρησιμοποιώ τον Σκοτ αναλόγως με τα όσα βλέπω. Δεν είναι τόσο απλό να τον βάλω αμέσως σε ντέρμπι Άρη - ΠΑΟΚ. Έκανε δύο καλά σουτ, θα μας βοηθήσει στη διάρκεια. Έχουμε μια αμιγώς ελληνική ομάδα με μόλις έναν πρωταγωνιστή. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ τον βελτίωσαν, πήρε παραγωγικούς παίκτες. Εμείς μπήκαμε στην αντίθεση διαδρομή για διάφορους λόγους αλλά και πάλι μπορούμε να προκριθούμε».

Για τον τρόπο διαχείρισης του Κάμινγκς, ο οποίος πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο λόγω φάουλ, υποστήριξε: «Αν αναλογιστεί κανείς ότι παίξαμε ένα ημίχρονο χωρίς τον Κάμινγκς… Ήθελα να μπει στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας δυνατότητα να κάνει τρία φάουλ, γιατί είναι ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών σε όλα τα ντέρμπι. Εφόσον η υπόλοιπη ομάδα ήταν κοντά στο σκορ, θεώρησα ότι μπορούσα να το κάνω. Συνολικά, δεν ήταν σε καλή μέρα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν προσαρμοσμένη επάνω του. Αν είχαμε βάλει 2-3 σουτ, θα έβρισκε διαδρόμους και ο Κάμινγκς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα