Μαρκόπουλος: «Οι 69 πόντοι δείχνουν το επίπεδο ποιότητας»

Μαρκόπουλος: «Οι 69 πόντοι δείχνουν το επίπεδο ποιότητας»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εκτίμησε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία για να κάνει το break, ενώ αναφέρθηκε στο πολύ κακό μπάσκετ που απέδωσαν και οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoffs και ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως το επίπεδο ποιότητας του παιχνιδιού δεν ήταν καλό.

«Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήταν σκληρό παιχνίδι με σκληρές άμυνες κι αυτό κούρασε τις δύο ομάδες, με συνέπεια να μην παιχθεί καλό μπάσκετ. Οι 69 πόντοι δείχνουν την ποιότητα. Με τα ποσοστά ευστοχίας που είχαμε σε τρίποντα και βολές δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από το να είμαστε κοντά στο σκορ. Μας δόθηκαν οι ευκαιρίες να δημιουργήσουμε διαφορά αλλά εκεί δεν παίξαμε έξυπνα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Άρης. Πλέον το μυαλό μας είναι στον δεύτερο αγώνα».

Σε ερώτηση για τον ψυχολογικό παράγοντα κι αν ο δεύτερος αγώνας θα είναι διαφορετικός από τον πρώτο, είπε. «Θα καθίσουμε να δούμε, να αναλύσουμε το παιχνίδι. Θα περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον Άρη. Θέλουμε να δούμε τι δεν πήγε καλά στην επίθεσή μας και θα δούμε».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα