Παπαπέτρου: «Παίξαμε πιο σκληρά»

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Παίξαμε πιο σκληρά»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο σκληρά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ενώ επισήμανε πως η νίκη ήταν ομαδική.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε με μεγαλύτερη σκληράδα, ενώ άλλαξε κάποια πράγματα στην τακτική της που οδήγησαν στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ

Για το ματς: «Όλοι έδωσαν τα μέγιστα για τη νίκη. Ηταν μεγάλη και ομαδική νίκη. αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, αλλά η εικόνα του πάγκου μας που ήταν σαν έπαιζε, τα λέει όλα. Παίξαμε πιο σκληρά. Υπήρχε πίεση. Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την εικόνα μας στα προηγούμενα παιχνίδια παρότι ήταν κλειστά. Θέλαμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Μέτρησε η ψυχή και η θέληση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η σειρά θα επιστρέψει στο ΣΕΦ μπροστά από τον κόσμο μας. Στην επίθεση βάλαμε τα κορμιά μας. Κάναμε δυνατά σκριν. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερη δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ. Η αποψινή νίκη είναι μεγάλη. Για να φτάσεις ψηλά πρέπει να κάνεις μεγάλες νίκες, αλλά χρειάζεται να κάνουμε άλλη μία για να μιλάμε για ένα comeback. Χαρήκαμε για 5' λεπτά μετά το τέλος του ματς στο παρκέ και μετά ηρεμήσαμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Εκανε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση. Προσωπικά πιστεύω πως είναι άδικο να κρίνεις τον Σπανούλη από μία εμφάνιση. Οσα έχει προσφέρει στην ομάδα είναι μαγικά. Η νίκη είναι ομαδική και όλα τα παιδιά από το πρώτο ως το τελευταίο έδωσαν την ψυχή τους».

Για το αν είχε πληγωθεί ο εγωισμός του ίδιου και των συμπαικτών του: «Είχε πληγωθεί ο εγωισμός μας και θέλαμε τη νίκη ή τουλάχιστον να πέσουμε μαχόμενοι».

Για την μετατόπιση της θέσης του: «Ο,τι μας ζητάει ο προπονητής, το κάνουμε. Εκείνος αποφασίζει για τα σχήματα κι εμείς ακολουθούμε τις οδήγιες».

Για το Final 4: «Θέλουμε να είμαστε εκεί. Είναι κάτι μαγικό να είσαι σε Final 4. Εχω πάει μία φορά».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θελουμε τον κόσμο να μας στηρίξει. Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε αυτή τη μάχη μπροστά στους φιλάθλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.