Παπανικολάου: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»

Νίκος Καρφής
Παπανικολάου: «Καταθέσαμε την ψυχή μας»
Ο Κώστας Παπανίκολαου ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής στο παρκέ για να νικήσει την Εφές.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ο ομάδα του κατέθεσε την ψυχή της για να φύγει με το διπλό απο την Τουρκία, ενώ ζήτησε απο τους συμπαίκτες του να δείξουν σοβαρότητα στο επόμενο ματς της σειράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Δείξαμε χαρακτήρα σε έναν «τελικό». Αυτο δεν φτάνει όμως. Πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη μας στα δύο παιχνίδια που χάσαμε και να τα διορθώσουμε. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια.Θ είμαστε αφελείς αν δεν εκμεταλλευτούμε την έδρα μας», τόνισε στην αρχή.

Συνέχισε αναφέροντας πως η ομάδα ήταν θυμωμένη για τα 2 προηγούμενα παιχνίδια: «Πριν από το παιχνίδι σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Με τον Γιώργο (Πρίντεζη) το λέγαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε και ήμασταν σίγουροι πως θα κάναμε ό,τι έπρεπε για να νικήσουμε. Ημασταν θυμωμένοι, γιατί δεν είχαμε κάνει αυτά που έπρεπε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα παιδιά. Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Μας περιμένει ακόμα ένας τελικός»

Τέλος, στάθηκε στο τι άλλαξε o Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης: «Δεν είναι μόνο ο βαθμός ετοιμότητας στην επίθεση που άλλαξε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πόντους με καλάθια που έβαλαν με αίμα. Ετσι βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.