Γκριν: «Μόνο καλύτερος γίνεσαι δίπλα στον Σπανούλη»

Gazzetta team
Γκριν: «Μόνο καλύτερος γίνεσαι δίπλα στον Σπανούλη»
Μέλι... έσταξε για τον Βασίλη Σπανούλη ο Έρικ Γκριν, ο οποίος θέλει να ζήσει την πρώτη του συμμετοχή στο Final 4 με τον Ολυμπιακό.

Χαρούμενος ήταν ο Έρικ Γκριν για τη νίκη επί της Εφές, μιας και ο Ολυμπιακός τώρα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στο Final 4 μέσω του ΣΕΦ (02/05, 21:00).

Ο 26χρονος γκαρντ των Πειραιωτών αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας: «Είναι εκπληκτικός ηγέτης, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Το πως προετοιμάζεται, το πόσο καλή νοοτροπία έχει, το πως προπονείται, το πόσο καλός συμπαίκτης είναι και ο τρόπος με τον οποίο εμψυχώνει τους υπόλοιπους παίκτες! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μαθαίνω συνεχώς δίπλα του. Με κάνει καλύτερο παίκτη και μακάρι να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί για πολύ ακόμα. Δεν γιορτάσαμε καθόλου στα αποδυτήρια, γιατί μας περιμένει μια πολύ μεγάλη μάχη την Τρίτη».

Τέλος, πρόσθεσε, δείχνοντας πόσο θέλει να ζήσει την πρώτη του συμμετοχή στην Euroleague με τον Ολυμπιακό: «Ζω κι αναπνέω για να μπω μέσα στο γήπεδο και να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου για την πρόκριση, μπροστά στους υπέροχους φιλάθλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.