Γιάνκοβιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πρωταγωνιστήσω» (gTV)

Γιάνκοβιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πρωταγωνιστήσω» (gTV)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Γιάνκοβιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πρωταγωνιστήσω» (gTV)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη συνάντησε τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς στη Θεσσαλονίκη και μίλησαν για τη φετινή πορεία του Άρη, το Champions League, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο ο Έλληνας φόργουορντ έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, στην Ισπανία και τη Βαλένθια και πάλι πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη. Η τελευταία διετία του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς ήταν δύσκολη, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε στη Χριστίνα Βραχάλη, σε μια συνέντευξη, όπου μίλησε για το πώς έφυγε από τους «πράσινους», τη φετινή παρουσία του στον Άρη, τo Champions League, αλλά και το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.