Οι μεγάλες εταιρίες μποϊκοτάρουν τον Λόνζο Μπολ!

Νίκος Καρφής
Οι μεγάλες εταιρίες μποϊκοτάρουν τον Λόνζο Μπολ!

bet365

Ο Λόνζο Μπολ δεν θα υπογράψει συμβόλαιο με καμία εκ των Nike, Adidas και Under Armour, αφού η συμπεριφορά και οι απαιτήσεις του πατέρα του, ΛαΒάρ δεν άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους των αθλητικών εταιριών.

Ο πατέρας του Λόνζο Μπολ, Λαβάρ αποκάλυψε πως καμία απο τις Adidas, Nike και Under Armour δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον γιο του.

Οι τρεις διάσημες αθλητικές εταιρίες αποφάσισαν να μην πάρουν στις τάξεις τους τον Λόνζο, αφού η συμπεριφορά και οι απαιτήσεις του πατέρα του σχετικά με το παπούτσι που θα φορά ο γιος του, δεν τους άφησαν ικανοποιημένους.

Ποτε ξανά στην ιστορία, οι μεγάλες αθλητικές εταιρίες δεν... έφυγαν απο την διεκδίκηση ένος κορυφαίου pick, δύο ολόκληρους μήνες πριν το draft.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μάλιστα ο διευθυντής της Nike είχε δηλώσει πριν απο μέρες πως ο ΛαΒάρ είναι ότι χειρότερο για το μπάσκετ τα τελευταία 100 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα