Καπογιάννη: «Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα»!

Καπογιάννη: «Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα»!

Gazzetta team
Καπογιάννη: «Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα»!

bet365

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, όπου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Αθηναϊκό το Σάββατο (29/4, 15:30) στο Κλειστό της Εργάνης «Δημήτρης Καλτσάς» στο Βύρωνα και θέλουν να πραγματοποιήσουν το 2-0 στη σειρά των τελικών, πετυχαίνοντας την 4η φετινή νίκη και να στεφθεί ξανά πρωταθλήτριες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Πάμε για να σηκώσουμε την κούπα. Θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα καλό ματς, όπως μπορούμε, να τελειώσουμε τη σειρά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε το 2ο σερί πρωτάθλημα» ανέφερε η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη.

Εκ μέρους των παικτριών μίλησε η Εβίνα Μάλση: «Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον μεγάλο τελικό. Για αυτό αγωνιζόμαστε όλοι αυτή τη χρονιά. Ο Αθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Το ματς θέλει προσοχή από εμάς, να κρατηθούμε συγκεντρωμένες και προσεκτικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι, παρότι ήμασταν φορμαρισμένες το προηγούμενο διάστημα και προερχόμασταν από καλές εμφανίσεις, δεν πιάσαμε τα στάνταρ της απόδοσής μας. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην έδρα του Αθηναϊκού, θα είμαστε πιο προσεκτικές και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού, κατακτώντας τον τίτλο. Επαναλαμβάνω ότι ο Αθηναϊκός απέδειξε ότι είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος και αυτό πρέπει να είναι "καμπανάκι" για εμάς, για να μην παρουσιαστούμε χαλαρές και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα