Δυσαρέσκεια στην Χ.Α.Ν.Θ. για απόφαση της ΕΟΚ

Gazzetta team
Δυσαρέσκεια στην Χ.Α.Ν.Θ. για απόφαση της ΕΟΚ

bet365

Έντονη δυσαρέσκεια με αφορμή αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας επικρατεί στην Χ.Α.Ν.Θ., για την μετάθεση του αγώνα με τον Πιερικό Αρχελάου, με την ομάδα να διαμαρτύρεται γραπτώς στην ΕΟΚ.

Έντονη δυσαρέσκεια με αφορμή αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας επικρατεί στην Χ.Α.Ν.Θ.

Το ιστορικό σωματείο καλείται να παίξει σε απόσταση 2-3 ημερών την παραμονή του στην Β΄ Εθνική, γεγονός που διαταράσσει τους επί ίσοις όροις κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Η Χ.Α.Ν.Θ. αρχικά ενημερώθηκε ότι το εξαιρετικά κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχελάου για την 27η αγωνιστική το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 30 Απριλίου, μετατέθηκε για την Τετάρτη 3 Μαΐου εξαιτίας της παρουσίας της ομάδας του Πιερικού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που φιλοξενείται στην Κατερίνη.

Ακολούθως, με νέο έγγραφο της η ΕΟΚ ενημέρωσε την Χ.Α.Ν.Θ. πως ο συγκεκριμένος αγώνας μετατίθεται ξανά για την Πέμπτη 4 Μαΐου! Το εκπληκτικό μάλιστα είναι πως ως αιτιολογία για την εκ νέου μετάθεση της αναμέτρησης αναφέρονται "συγκοινωνιακοί λόγοι"!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Το έγγραφο της ΕΟΚ δεν διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί οι… συγκοινωνιακοί λόγοι, ενώ είναι γνωστό πως δεν προβλέπεται κανένας λόγος αναβολής αγώνα με αυτή την περίεργη και ακατανόητη αιτιολογία και ειδικά χωρίς καν να ερωτηθεί ένα άμεσα ενδιαφερόμενο σωματείο.

Η νέα αναβολή του αγώνα πιθανότατα έγινε προκειμένου να διευκολυνθεί ο Πιερικός, παίκτες του οποίου αγωνίζονται και στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας η Χ.Α.Ν.Θ., σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την ομάδα, διαμαρτυρήθηκε και εγγράφως στην ΕΟΚ, καλείται να αγωνιστεί το βράδυ της Πέμπτης και ακολούθως μέσα σε διάστημα δυο ημερών - σημειώστε πως έχουμε να κάνουμε με σωματείο που χρησιμοποιεί εργαζόμενους παίκτες αλλά και φοιτητές, μαθητές - να προετοιμαστεί και για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φίλιππο Βέροιας.

Την ίδια στιγμή το αντίπαλο σωματείο είχε πάρει αναβολή - για άγνωστη αιτία - και στο προηγούμενο του παιχνίδι εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη χρονική απόσταση του ενός αγώνα από τον άλλο. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι άνισες και η εντύπωση που σχηματίζεται είναι πως χρησιμοποιούνται δυο μέτρα και δυο σταθμά για τις ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την μοναδική φορά φέτος που η Χ.Α.Ν.Θ. ζήτησε μετάθεση ώρας αγώνας (στο ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη) η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ αρνήθηκε το αίτημα.

 

Τελευταία Νέα