Συζητάει για μόνιμη θέση στην EuroLeague η Μπάγερν!

Συζητάει για μόνιμη θέση στην EuroLeague η Μπάγερν!

Gazzetta team
Συζητάει για μόνιμη θέση στην EuroLeague η Μπάγερν!
Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, αποκάλυψε ότι οι Βαυαροί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την EuroLeague για συμβόλαιο τύπου Α!

Ο Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η διοργανώτρια αρχή εξετάζει την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18 ή ακόμη και 20! «Σε βάθος χρόνου, σκεφτόμαστε την επέκταση της Euroleague αρχικά με τη συμμετοχή 18 και στη συνέχεια 20 ομάδων. Αυτός είναι ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπερτομέου, δίχως να επεκταθεί στο αν και πώς θα τροποποιηθεί το σύστημα διεξαγωγής.

Σήμερα (28/4), λοιπόν, ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες ανέφερε ότι οι Βαυαροί θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν συμβόλαιο τύπου Α. Τη συμφωνία, δηλαδή που υπέγραψαν οι 11 ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μπασκόνια, Μακάμπι, Ζάλγκιρις Κάουνας) που δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη EuroLeague ώστε να συνεργαστούμε και να παίξουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση. Σε λίγα χρόνια θα παίζουμε σε ένα από τα πιο μοντέρνα γήπεδα στην Ευρώπη, επομένως πρέπει να έχουμε τους κατάλληλους αντιπάλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας της Μπάγερν.

Θυμίζουμε πως για να παίξει στην επόμενη EuroLeague, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στην Bundesliga.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.