Σίμτσακ: «Η σειρά θα κριθεί στη θέληση»

Νίκος Καρφής
Σίμτσακ: «Η σειρά θα κριθεί στη θέληση»

bet365

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (27/4, 19:00), στο «Nick Galis Hall» και ο Βασίλης Σίμτσακ ανέφερε πως η σειρά των playoffs θα κριθεί στο ποιος θα δείξει τη μεγαλύτερη θέληση.

Ο παίκτης του Άρη μίλησε στο athlenda και τόνισε πως οι αγώνες των playoffs με τον ΠΑΟΚ θα κριθούν απο την θέληση που θα έχουν οι δύο ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τα ματς: «Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη σεζόν και τα οποία κρίνουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα, ποιος δηλαδή θα καταφέρει να προκριθεί στους ημιτελικούς. Όλη τη χρονιά παλεύεις γι' αυτό το πλεονέκτημα. Παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να τερματίσουμε τέταρτοι και να έχουμε αυτό το αβαντάζ, οπότε από δω και πέρα μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τη σειρά και να περάσουμε στους τέσσερις. Υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι αντίπαλος μας είναι ο ΠΑΟΚ καθώς όλοι ξέρουμε τη σημασία αυτών των ντέρμπι για την πόλη. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη».

Για τις διαφορές Άρη και ΠΑΟΚ: «Για το ρόστερ μας έχει διαφοροποιηθεί σε σύγκριση με την αρχή της χρονιάς. Το παιχνίδι στην έδρα μας έγινε στο ξεκίνημα της σεζόν, πολλοί παίκτες δεν είχαν προσαρμοστεί στον τρόπο και στις συνθήκες ενός τέτοιου ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ, όσο τον έχω παρακολουθήσει, διαπίστωσα ότι πρόσθεσε αθλητικότητα με τις προσθήκες που έκανε».

Για το που θα κριθεί η σειρά: «Πιστεύω ότι η σειρά θα κριθεί στη θέληση και στο γεγονός ότι στο γήπεδο μας ακόμη κι αν "στραβώσουν" τα πράγματα, προχωράμε και μπορούμε και παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Το καλό είναι ότι ξεκουραστήκαμε αρκετά, κάτι που το είχαμε παρά πολύ μεγάλη ανάγκη μετά από μια δύσκολη κι επίπονη χρονιά με συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το αρνητικό είναι ότι κάποια πράγματα που τα δουλεύουμε στις προπονήσεις δεν μπορέσαμε να τα 'τεστάρουμε' σε πραγματικές συνθήκες αγώνα. Πιστεύω πάντως πως ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα