Αντετοκούνμπο: «Θα καθοδηγώ καλύτερα την ομάδα μου του χρόνου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θα καθοδηγώ καλύτερα την ομάδα μου του χρόνου» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: «Θα καθοδηγώ καλύτερα την ομάδα μου του χρόνου» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τον μίνι-απολογισμό της χρονιάς, έδωσε την δική του υπόσχεση για τη νέα σεζόν, ενώ δεν έκρυψε και την κούραση που ένιωθε στη σειρά.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Σάλκε (21+).

«Ήμουν πολύ κουρασμένος ωστόσο πήρα το κίνητρο από τους συμπαίκτες μου και από τους φιλάθλους. Είναι λογικό να είσαι κουρασμένος, είναι τα playoffs» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Σκεφτόμουν πως έπρεπε να κάνω ό,τι χρειαζόταν, ώστε να κερδίσουμε και παλέψαμε μέσω της κούρασης. Όλοι ήταν κουρασμένοι. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα διότι έκαναν καταπληκτική δουλειά στη διάρκεια της σεζόν».

Επιπλέον είπε ότι «δεν είναι εύκολο να είσαι μεγάλος σε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό που μαθαίνεις στο τέλος είναι ότι πρέπει να είσαι ηγέτης και να μιλάς περισσότερο. Κάναμε καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο, όμως, να προχωρήσεις. Αυτό έμαθα φέτος. Εύχομαι να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι του χρόνου».

Όσο για τον ίδιο; «Θέλω να είμαι πιο ομιλητικός και να καθοδηγώ καλύτερα την ομάδα μου. Πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί θα μεγαλώσω και θα είμαι πιο ώριμος. Τα κύρια στοιχεία στα οποία θέλω να βελτιωθώ είναι το να γίνω δυνατότερο και να ευστοχώ σε ελεύθερα σουτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα