Μπράιαντ: «Πρέπει να συμφιλιωθούν Καρμέλο-Τζάκσον»

Μπράιαντ: «Πρέπει να συμφιλιωθούν Καρμέλο-Τζάκσον»

Νίκος Καρφής
Μπράιαντ: «Πρέπει να συμφιλιωθούν Καρμέλο-Τζάκσον»

bet365

Ο Φιλ Τζάκσον θέλει να διώξει τον Καρμέλο Άντονι από τους Νικς, όμως ο Κόμπι Μπράιαντ ανέφερε πως το καλύτερο και για τους δύο θα είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί.

Η χρονιά δεν τελείωσε με καλό τρόπο για τους Νικς, αφού εκτός της αδυναμίας τους να μπουν στα playoffs, υπήρξαν και τα... σύννεφα στις σχέσεις του Καρμέλο Άντονι και του Φιλ Τζάκσον.

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε θέση για την συγκεκριμένη κόντρα και υποστήριξε πως ο πρώην προπονητής του στους Λέικερς θα πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει μαζί με τον «Μέλο».

«Μπορεί να είχα αρκετές δύσκολες στιγμές με τον Φιλ, όμως μετά από αυτές φτάσαμε στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην συμφωνούσαμε σε πολλές περιπτώσεις, όμως βρίσκαμε τον τρόπο να λύνουμε το πρόβλημα. Το καλύτερο πράγμα σε τέτοια θέματα είναι η υπομονή. Μερικές φορές τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα. Κάποιες άλλες όχι», τόνισε ο «Black Mamba».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα