Πέρασε από την Ξάνθη το πούλμαν του Παναθηναϊκού (pics)

Πέρασε από την Ξάνθη το πούλμαν του Παναθηναϊκού (pics)

Gazzetta team
Πέρασε από την Ξάνθη το πούλμαν του Παναθηναϊκού (pics)
Το... μακρύ ταξίδι της επιστροφής άρχισε το μεσημέρι για τον Παναθηναϊκό ενώ το πούλμαν που μεταφέρει τους «πράσινους» πέρασε από την Ξάνθη λίγο μετά τις 23:30! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φωτογραφήθηκαν με φιλάθλους.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε οδικώς από την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης (26/4) μετά τον αποκλεισμό των «πράσινων» με 3-0 από τη Φενέρμπαχτσε και την απόφαση της διοίκησης να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια, υποχρεώνοντας τους Κυπελλούχους να επιστρέψουν με πούλμαν! Οι Σίνγκλετον, Γκέιμπριελ, Τζέιμς και Φώτσης επέστρεψαν με τις πρώτες διαθέσιμες πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη ενώ η περιπέτεια των υπόλοιπων συνεχίζεται!

Το πούλμαν, λοιπόν, που μεταφέρει τους υπόλοιπους «πράσινους» πέρασε από την Ξάνθη λίγο μετά τις 23:30, η επιστροφή στην Αθήνα αναμένεται το πρωί της Πέμπτης ενώ η διοίκηση θα αποφασίσει για το μέλλον των «τεσσάρων». Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού σταμάτησαν για φαγητό και παρά την κούρασή τους, δέχτηκαν να φωτογραφηθούν με φιλάθλους.

PHOTO CREDITS: Sports Addict

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.