Κερκ: «Παίξαμε σκληρά κι επιθετικά»

Κάτια Πετροπούλου
Κερκ: «Παίξαμε σκληρά κι επιθετικά»
Ο Άλεξ Κερκ αναγνώρισε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά στάθηκε και στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στην Εφές.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ρουνέι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Είναι μία πολύ σκληρή ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία στα playoffs της Euroleague, αλλά ερχόμενος εδώ, ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο. Η ομάδα έπαιξε πολύ σκληρά απόψε και ειδικά πολύ επιθετικά στην άμυνα. Αυτό μας έδωσε τη νίκη απόψε. Πιστεύω πως η άμυνά μας ήταν πάρα πολύ καλή, ενώ κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση. Όμως, και εκείνοι προσαρμόστηκαν στην άμυνα και μας το έκαναν δύσκολο. Οι προπονητές μας τώρα θα δουν τι προσαρμογές πρέπει να κάνουμε για το επόμενο παιχνίδι», είπε ο σέντερ της Εφές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.