Λυκογιάννης: «Ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ καθόρισε τη σειρά»

Κάτια Πετροπούλου
Λυκογιάννης: «Ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ καθόρισε τη σειρά»

bet365

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του Τρέβορ Ρέλεφορντ στη σειρά με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο Κολοσσός αποκλείστηκε από την επόμενη φάση των playoffs από το Ρέθυμνο και ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στον τραυματισμό του Τρέβορ Ρέλεφορντ και τόνισε πως αν ο παίκτης του ήταν καλά, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Είχε περισσότερη ενέργεια. Μέχρι το 35’ το ματς ήταν ντέρμπι, αλλά στο τέλος πέτυχε 2-3 μεγάλα σουτ και η πλάστιγγα έγειρε στη μεριά του.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Νομίζω ότι, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, τη σειρά αυτή την καθόρισε ο τραυματισμός του Ρέλεφορντ. Θεωρώ ότι και οι άνθρωποι του Ρεθύμνου καταλαβαίνουν πως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο συγκεκριμένος παίκτης δεν τραυματιζόταν. Αυτό φάνηκε και σήμερα, καθώς, όσο ήταν μέσα, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν και ο αδύναμος κρίκος μας, γιατί είχε να προπονηθεί πολλές μέρες, με αποτέλεσμα να τον σημαδεύουν στο ένας εναντίον ενός και δεν είχε δυνάμεις. Κάναμε μία πολύ πετυχημένη σεζόν με πολλά μεγάλα αποτελέσματα.

Δώσαμε την ευκαιρία σε παιδιά που ήταν γνωστά στην Α1 να συστηθούν και θεωρώ ότι υπηρετήσαμε πολύ σωστά αυτό που υπηρετεί η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη συνεργασία. Υπηρέτησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα το πλάνο μας. Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας που στάθηκαν σαν παλικάρια όλη τη χρονιά και φυσικά τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να είμαι εδώ για 3η συνεχή χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Γιάννης Γεωργαλλής, λέγοντας: «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την πρόκριση. Κατάφερε και έχτισε μία σημαντική διαφορά στο ξεκίνημα του ματς. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια να επανέλθουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί θεωρώ πως ήταν μία επιτυχημένη χρονιά. Υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα