Ντάνστον: «Έχουν ιστορία στις ανατροπές, αλλά κάναμε μόλις 5 λάθη»

Gazzetta team
Ντάνστον: «Έχουν ιστορία στις ανατροπές, αλλά κάναμε μόλις 5 λάθη»
Ο Μπράιαντ Ντάνστον αναφέρθηκε στην σπουδαία άμυνα της Εφές και στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση της νίκης.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ρουνέι σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ο Αμερικανός του Αναντολού Εφές ήταν σε ένα ακόμη ματς καταπληκτικός και αποτέλεσε τον βασικό... πονοκέφαλο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μιλώντας μετά το τέλος του Game 3 ανέφερε: «Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Σκόραραν μόνο 60 πόντους κάτι που νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει αμυντικά στην Euroleague. Όμως γνωρίζαμε ότι θα επέστρεφαν, έχουν ιστορία στις ανατροπές. Είναι μια σπουδαία ομάδα και πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Όταν έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα πρέπει να τους τελειώνουμε. Τα μόνο πέντε λάθη που κάναμε ήταν πολύ σημαντικά για εμάς. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα, όμως ο κόουτς πάντα μας λέει ότι πρέπει να παίζουμε κοντρολαρισμένα κι έτσι πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά απόψε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.