Σφαιρόπουλος: «Για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο»

Σφαιρόπουλος: «Για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δικαιολόγησε την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, εξηγώντας πως οι Πειραιώτες έχασαν λόγω της επίθεσής τους.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Αγουέρο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Εφές για τη νίκη της. Πιστεύω ότι χάσαμε λόγω της επίθεσης μας απόψε. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις στην επίθεση, δεν διαβάσαμε καλά τι μας έδινε η άμυνα και για 30 λεπτά δεν είχαμε νεύρο και δεν γυρίσαμε καλά τη μπάλα. Όταν κρατάς τους αντιπάλους στους 64 πόντους, εκτός έδρας, εάν είσαι λίγο καλύτερος επιθετικά, νικάς» εξήγησε αρχικώς ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Εφές.

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν είχαμε καλή επίθεση, κάναμε 18 λάθη, αυτά είναι πάρα πολλά για ματς εκτός έδρας και πολλά από αυτά ήταν χωρίς πίεση. Και αυτά τα λάθη ήρθαν λόγω έλλειψης συγκέντρωσης. Στο τέλος προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στο ματς, αλλά ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ, ένα εύκολο καλάθι για την Εφές και ένας χαμένος αιφνιδιασμός από μεριάς μας, δεν μας επέτρεψε να κλέψουμε τη νίκη.

Η Εφές προηγείται με 2-1, είναι μια νίκη μακριά από το Final Four και τώρα θα παλέψουμε για τις πιθανότητες μας για το 2-2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.