ΝτεΡόζαν: «Κάποιες φορές χρειάζονται οι εντάσεις μεταξύ μας»

Κάτια Πετροπούλου
ΝτεΡόζαν: «Κάποιες φορές χρειάζονται οι εντάσεις μεταξύ μας»

bet365

Οι Ράπτορς ήρθαν σε ρήξη μετά την ήττα από τους Μπακς (2-1), αλλά αυτό φαίνεται πως έφερε πιο κοντά τους παίκτες, όπως υποστήριξαν οι ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και ΝτεΜάρε Κάρολ.

Εντάσεις υπήρξαν μεταξύ των Ράπτορς, μετά την ήττα από τους Μπακς, που έκαναν το 2-1 στη σειρά.

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση φαίνεται πως ένωσε τους παίκτες του Τορόντο, καθώς πλέον έχουν το προβάδισμα (3-2) και είναι μια νίκη μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο ΝτεΜάρε Κάρολ ανέφερε σχετικά: «Υπήρχε πολλή ένταση μεταξύ προπονητών και παικτών, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο. Μετά από κάτι τέτοιο δύο πράγματα μπορούσαν να γίνουν: είτε να βγει σε καλό αυτό είτε σε κακό. Ένιωσα πως ήρθαμε όλοι κοντά, είδαμε το πρόβλημα και προσπαθήσαμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο ΝτεΜαρ Ντε Ρόζαν συμπλήρωσε: «Όχι να το κάνω προσωπικό, αλλά έχετε το άλλο σας μισό, έτσι; Πάτε μια μέρα για δείπνο και όλα είναι υπέροχα, μέχρι την επόμενη ένταση. Συμβαίνουν αυτά. Οι παίκτες είμαστε μαζί, περισσότερο από τις οικογένειές μας. Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό, είναι μέρος της δουλειάς. Οπότε, δεν υπάρχει κάτι τόσο σοβαρό σε όλο αυτό, που τα μίντια προσπαθούν να βγάλουν κάτι. Μερικές φορές χρειάζεται».

 

NBA Τελευταία Νέα