Φώτσης: «Έχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;»

Φώτσης: «Έχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;»

Κάτια Πετροπούλου
Φώτσης: «Έχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;»
Αυτή φέρεται να είναι η απάντηση του Αντώνη Φώτση, μόλις ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιστρέψει οδικώς η αποστολή από την Τουρκία.

Μπορεί να μην είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού, στα 36 του όμως, ο Αντώνης Φώτσης είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, έχοντας φορέσει τη φανέλα του σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους (1997-2001, 2002-2003, 2008-2011 & 2013-σήμερα), με την εφετινή είναι η 12η της καριέρας του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο έμπειρος διεθνής άσος, με συνολικά 18 τίτλους (3 Euroleague, 6 Κύπελλα και 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος) με τους «πράσινους», ξέσπασε μόλις άκουσε την απόφαση της διοίκησης περί επιστροφής της αποστολής οδικώς στην Αθήνα.

«Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!», ήταν σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες η απάντηση του «Batman» στον Μάνο Παπαδόπουλο, που ανακοίνωσε την «τιμωρία» της διοίκησης. Ο Φώτσης δεν έκανε βήμα πίσω από την θέση του και παρά τις παραινέσεις που του έγιναν, δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν και πήρε ταξί για το αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ».

Μάλιστα, τη στάση αυτή του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας εκθείασε με ανάρτηση στο facebook, ο φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στην «επίσημη αγαπημένη», Δημήτρης Μαυροειδής.

Η σχετική ανάρτηση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.