«Ο Σαββίδης είναι εγγύηση για το μέλλον της οικογένειας του ΠΑΟΚ»

«Ο Σαββίδης είναι εγγύηση για το μέλλον της οικογένειας του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ο Σαββίδης είναι εγγύηση για το μέλλον της οικογένειας του ΠΑΟΚ»

bet365

Την αμέριστη συμπαράστασή της στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη εξέφρασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως στέκονται δίπλα του στις εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον κ. Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον τιτάνιο αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στον ελληνικό αθλητισμό με ισονομία σε όλα τα επίπεδα.

Η παρουσία του κ.Ιβάν Σαββίδη αποτελεί τεράστια παρακαταθήκη και εγγύηση για το μέλλον όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Οφείλουμε όλοι να συσπειρωθούμε γύρω του, να παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις μεγάλες προκλήσεις που μας περιμένουν σε όλα τα επίπεδα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διανύουμε μία εβδομάδα με έντονη αγωνιστική δράση και πολύ σημαντικούς αγώνες για τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας από τον ημιτελικό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου την Πέμπτη. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη δύσκολη προσπάθεια ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να γίνει ταυτόχρονα ασπίδα προστασίας του συλλόγου. Τα φαινόμενα ανισονομίας δεν πρέπει να προκαλέσουν σε κανέναν δεύτερες σκέψεις. Η προσπάθεια δεν τελειώνει την Πέμπτη. Οι αγώνες συνεχίζονται και την Παρασκευή και το Σάββατο και πάντα…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα